MagicFX CO2 Jet

De Magic FX CO2 Jet is een shooter die in korte tijd grote witte rookwolken (8 meter) kan afvuren en creër een waanzinnig effect tijdens je evenement.
Een echte eye catcher dus!

Output: max. 8 meter

MagicFX CO2 Power Jet

De MFX1101 CO2 Jet van MagicFX is een CO2 jet die CO2 tot wel acht meter hoog de lucht in spuit. Wil je meer? Ga dan voor deze MFX1160 CO2 Power Jet van MagicFX.

Output: max. 18 meter

MAGICFX® PSYCO2JET

Creëer prachtige CO2 effecten met deze PsyCO2JET van MagicFX. Hij heeft een roteerbare spuitmond waarmee je een waaier-effect kunt creëren. Hij heeft bevestigingsgaten voor montage aan truss en is te bedienen via DMX.

Output: max. 8 meter

Magic FX CO2 Dominator

Deze MFX1150 CO2 Dominator van MagicFX is een 5-voudige CO2 jet. Deze 5-voudige CO2 jet heeft vijf buizen die CO2 de lucht in kunnen spuiten. De buizen kun je in vrijwel alle richtingen draaien. Via DMX kun je deze 5-voudige CO2 jet aansturen.

Output: max. 18 meter

MagicFX CO2 Pistol

De CO2 Pistol van MagicFX is wat je noemt een echte eyecatcher! Wanneer je hem aansluit op een CO2 fles met stijgbuis kun je grote dikke CO2 rookpluimen schieten. Het ideale effect dus voor indoor én outdoor evenementen.

Output: Max. 8 meter

MagicFX MFX0301 Power Shot basisstation

Het MFX0301 Power Shot basisstation van MagicFX kun je gebruik om elektrische confetti kanonnen of elektrische streamer kanonnen af te schieten.

MagicFX MFX0360 Shot Base Wireless

Deze MFX0360 Shot Base Wireless van MagicFX is een basisstation voor vier elektrische confetti kanonnen of elektrische streamer kanonnen. Met behulp van dit basisstation kun je een heleboel confetti en/of streamers wegschieten. Dit basisstation is bij uitstek geschikt voor grote (buiten)evenementen, tentfeesten en huldigingen.

MagicFX MFX0370 Confetti Gun

Een elektrisch confetti kanon of een elektrisch streamer kanon wordt doorgaans in een basisstation geplaatst. Met slechts één druk op de knop kan het kanon een elektrische puls krijgen en kan de confetti of de lading streamers meters ver weggeschoten worden. Heel erg gaaf natuurlijk, maar hoe gaaf is het om zo'n confetti kanon zelf ergens op te richten en dan af te schieten? MagicFX maakt dat mogelijk met deze MFX0370 Confetti Gun.

MAGICFX® Swirl Fan XL

De Magic FX Swirl Fan XL is, zoals de naam al zegt, de grotere versie van de Swirl Fan. Dit is het ideale product voor een sneeuweffect wat van boven moet komen.

MagicFX® MFX0401II Stadium Shot II

Wil je erg grote hoeveelheden confetti of streamers in één keer de lucht in kunnen schieten? Dan is deze MFX0401II Stadium Shot II van MagicFX wat je nodig hebt.

De Stadium Shot II bestaat uit een (PED gecertificeerde) luchttank met een inhoud van 35 liter en een afvuurloop. Dit alles zit ingebouwd in een robuuste flightcase met wielen. Met behulp van een externe compressor kan druk in de luchttank worden opgebouwd. De druk mag maximaal 8,5 bar zijn. Een overdrukbeveiliging voorkomt dat de druk de 8,5 bar overstijgt. De afvuurloop van de Stadium Shot II moet gevuld worden met confetti of streamers. Hij heeft een capaciteit voor 2 tot 3 kilogram confetti, 25 zakken streamers van 10 meter bij 1,5 centimeter, twaalf zakken streamers van 10 meter bij 5 centimeter of acht zakken stadium streamers van 20 meter bij 5 centimeter. Zodra de Stadium Shot II spanning krijgt, zorgt de druk in de tank ervoor dat de confetti of de streamers in de afvuurloop ver weg geschoten worden. Confetti zal ongeveer twintig meter ver weg geschoten worden. Streamers kunnen wel 35 meter ver komen en stadium streamers halen zelfs de veertig meter!

MAGICFX® Super Blaster XL

Confettishooters zijn er in kleine en grote maten. Tot welke categorie deze Magic FX Super Blaster XL behoort kun je raden. Blaast 10 tot 15 kilo confetti per minuut

MAGICFX® STADIUMBLASTER

De Stadiumblaster is één van de grootste confettishooters van MagicFX. Je vult het reservoir met confetti en sluit hem aan op een CO2 gasfles met stijgbuis. Dit zorgt voor genoeg druk om de confetti 20m weg te schieten.

MagicFX® MFX0414 Stadium Shot X-treme

Deze MFX0414 Stadium Shot X-treme van MagicFX doet zijn naam eer aan. Want extreem dat is dit confetti-/streamerkanon - dat geschikt is voor gebruik bij grote evenementen en in sportstadions - zeker!

De Stadium Shot X-treme bestaat uit een (PED gecertificeerde) luchttank met een inhoud van 65 liter en een afvuurloop. Dit alles zit ingebouwd in een robuuste flightcase met wielen. Met behulp van een externe compressor kan druk in de luchttank opgebouwd worden. De druk mag maximaal 8,5 bar zijn. Een overdrukbeveiliging voorkomt dat de druk de 8,5 bar overstijgt. De afvuurloop van de Stadium Shot X-treme moet gevuld worden met confetti of streamers. Hij heeft een capaciteit voor vier tot zes kilogram confetti, 25 zakken streamers van 10 meter bij 5 centimeter, dertig zakken streamers van 20 meter bij 2,5 centimeter of vijftien zakken stadium streamers van 20 meter bij 5 centimeter. Zodra de Stadium Shot X-treme spanning krijgt, zorgt de druk in de tank ervoor dat de confetti of de streamers in de afvuurloop ver weg geschoten worden. Confetti zal ongeveer 25 meter ver weg geschoten worden. Streamers kunnen wel 35 meter ver komen en stadium streamers kunnen zelfs de vijftig meter halen.

MagicFX MFX1201 Stage Flame

Wil je van een optreden echt iets gaafs en bijzonders maken? Geef dan vuurshow weg aan het publiek.

Deze MFX1201 Stage Flame van MagicFX is een vlammenwerper die metershoge vlammen kan produceren. Plaats je de MagicFX MFX1205 spuitbus in deze vlammenwerper, dan kan hij drie meter hoge vlammen produceren. Sluit je deze vlammenwerper aan op een fles met propaangas, dan kunnen zijn vlammen een hoogte van vier meter bereiken. Gebruik je zowel de MagicFX MFX1205 spuitbus als een fles met propaangas, dan kan deze vlammenwerper maar liefst zes meter hoge vlammen produceren!

MAGICFX® FLAMANIAC

De MagicFX Flamaniac is een uniek product op de wereld, de combinatie vuur, snelheid, spectaculariteit en veiligheid zou bijna onmogelijk zijn maar MagicFX heeft het waar gemaakt! Een zeer spectaculair product wat helemaal veilig is.

Met de MagicFX Flamaniac schiet je vlammen of vuurballen tot wel 6 meter de lucht in, en dat dan ook nog snel afgewisseld in 5 verschillende hoeken en meerdere kleuren. Bestuur dit product gemakkelijk met DMX of met de bijgeleverde afstandsbediening.

G-Flame Galaxis

De G-Flame vlammenwerper van Galaxys produceert vlammen van variabele grootte. De machine maken gebruik van een aerosol spuitbus, Gasvormig propaan of Vloeibaar Propaan. Vlamhoogtes zijn variabel van 4 meter op gasvormig propaan tot 7 meter op vloeibare propaan. Mede doordat de compacte machine is uitgerust met een accu en een draadloos systeem is deze op veel plaatsen inzetbaar.

Showven Sparkular

De Showven Sparkular is een uniek fontein effect waar je 100% safe mee werken kunt en waar geen vergunning nodig is. De Sparkular is net zo echt als de echte vuurwerk fontein en werkt op poeder basis. Met 1 zakje poeder kun je wel 10 minuten fonteinen laten zien van 2 tot 5 meter hoog! De Sparkular is eenvoudig in gebruik en gebruikt maar 2 DMX kanalen.

Magic FX CO2 high pressure hose 3/8 Male - Female, 2m

Deze 'high pressure' CO2 slang van MagicFX kun je gebruiken om een CO2 gasfles (met een CO2 fles naar slang koppeling 3/8") aan te sluiten op een CO2 shooter of CO2 gun met een 3/8" slangkoppeling.

Magic FX CO2 high pressure hose 3/8 Male - Female, 6m

Deze 'high pressure' CO2 slang van MagicFX kun je gebruiken om een CO2 gasfles (met een CO2 fles naar slang koppeling 3/8") aan te sluiten op een CO2 shooter of CO2 gun met een 3/8" slangkoppeling.

Magic FX CO2 high pressure hose 3/8 Male - Female, 10m

Deze 'high pressure' CO2 slang van MagicFX kun je gebruiken om een CO2 gasfles (met een CO2 fles naar slang koppeling 3/8") aan te sluiten op een CO2 shooter of CO2 gun met een 3/8" slangkoppeling.

Magic FX CO2 high pressure hose 3/8 Male - Female, 15m

Deze 'high pressure' CO2 slang van MagicFX kun je gebruiken om een CO2 gasfles (met een CO2 fles naar slang koppeling 3/8") aan te sluiten op een CO2 shooter of CO2 gun met een 3/8" slangkoppeling.

MagicFX MFX1111 CO2 Combiner (2 gasflessen - 1 CO2 jet / CO2 gun)

Wil je op één CO2 jet of CO2 gun twee CO2 gasflessen aansluiten? Dat is mogelijk met behulp van deze MFX1111 CO2 Combiner van MagicFX.

MagicFX MFX1112 CO2 Splitter (1 gasfles - 2 CO2 jets / CO2 guns)

Wil je twee CO2 jets of CO2 guns aansluiten op één CO2 gasfles? Dat kan met behulp van deze MFX1112 CO2 Splitter van MagicFX.

MagicFX MFX1104 Manueel CO2 ontluchtingsventiel 3/8"

Voordat je de CO2 slang(en) van een CO2 Jet, CO2 Gun of Super Blaster (XL) los kunt koppelen, moet je het systeem ontluchten (de druk van de slangen halen).

MagicFX MFX1159 CO2 Distributieblok (4 x 3/8" in - 1 x 3/8" uit)

Wil je meerdere CO2 jets of CO2 guns aansluiten op één CO2 gasfles? Dat kan met behulp van dit MFX1159 CO2 Distributieblok van MagicFX.

MagicFX MFX1110 CO2 90° connector 3/8"

Een CO2 slang kan niet onder een scherpe hoek gebogen worden. Heb je weinig ruimte voor een CO2 slang en is een scherpe bocht wel nodig? Gebruik dan deze speciale 90° connector.

MagicFX MFX1103 CO2 fles naar slang koppeling 3/8"

Een CO2 fles naar slang koppeling 3/8" heb je - naast een CO2 slang - nodig om een CO2 jet of een CO2 gun te verbinden met een CO2 gasfles.

MagicFX MFX0303 Baseplate voor maximaal 4 Power Shots

Speciale bodemplaat voor het plaatsen van één, twee of vier MagicFX MFX0301 Power Shot basisstations. Met deze bodemplaat staan de Power Shots altijd stevig en stabiel op het podium. Zo wordt de kans op ongelukken tot een minimum beperkt.

Magic FX Propane Gas Hose 10m

Deze slang kun je gebruiken om de MagicFX MFX1201 Stage Flame aan te sluiten op een gasfles met propaangas. Deze slang is tien meter lang. Een benodigde gasdruk regelaar en propaan gas adapter set zijn los verkrijgbaar.

CO2 Cilinder 30L | 50 seconden

Zijn festivals de oorzaak van het broeikaseffect? Je zult het bijna denken! Meer en meer zie je het CO2 effect opstaan op diverse festivals en evenementen. Niet zo gek ook, het effect is inheems, goed zichtbaar en ook heerlijk verkoelend (al zal dat bijzaak zijn).

CO2 Cilinder 50L | 80 seconden

Zijn festivals de oorzaak van het broeikaseffect? Je zult het bijna denken! Meer en meer zie je het CO2 effect opstaan op diverse festivals en evenementen. Niet zo gek ook, het effect is inheems, goed zichtbaar en ook heerlijk verkoelend (al zal dat bijzaak zijn).

MagicFX MFX1205 Spuitbus met gas voor de Stage Flame (400 ml)

Wil je een MagicFX MFX1201 Stage Flame gebruiken, maar heb je geen zin in gesleep met zware en grote gasflessen? Gebruik dan deze handzame spuitbus. In deze spuitbus zit 400 milliliter gas. Dat is genoeg voor circa tachtig vlammen van drie à vier meter hoog.

Propaan Cilinder 20L

Propaan cilinders worden gebruikt voor diverse vlammenwerper effecten zoals bijvoorbeeld de Magic FX StageFlame.

MagicFX MFX3201 Effect'Ivator 1

Deze MFX3201 Effect'Ivator 1 kan op het 230 Volt lichtnet aangesloten worden. De elektrische confetti kanonnen, CO2 jets, vlammenwerpers en/of andere special effects machines kunnen op deze MFX3201 Effect'Ivator 1 aangesloten worden. Deze MFX3201 Effect'Ivator 1 heeft een drukknop én een schakelaar waarmee de aangesloten apparaten van spanning voorzien kunnen worden.

MagicFX MFX3202 Effect'Ivator 4

Om te voorkomen dat dergelijke apparaten door een foutje spanning zouden kunnen krijgen, heeft MagicFX deze MFX3201 Effect'Ivator 4 ontwikkeld. Dit is een 4-voudig 230 Volt controlepaneel. Dit controlepaneel kan op het 230 Volt lichtnet aangesloten worden. De elektrische confetti kanonnen, CO2 jets, vlammenwerpers en/of andere special effects machines kunnen op de vier uitgangen van dit controlepaneel aangesloten worden. Voor iedere uitgang heeft dit controlepaneel een drukknop én een schakelaar.

Magic FX DMX FX Switch Pack

De Magic FX DMX FX Switch Pack is speciaal ontworpen om Special FX materiaal van Magic FX veilig via DMX in- en uit te schakelen.

Licht

AUDIO

VIDEO

RIGGING

SPECIAL FX

Freelancers

TRANSPORT

Fotografie

Valk Event Productions is gespecialiseerd in professionele evenementen fotografie en de verhuur van audio- licht en rigging faciliteiten voor evenementen, beurzen, concerten en tijdelijke binnen- en buiten installaties.

Valk Event Productions
Klaas Taekesland 4
9076JA, Sint Annaparochie

Depot / post adres
Seestjer 10
9051VD, Stiens

T: 0031 (0)6 11 96 99 05
E: Info@valkeventproductions.com
W: www.valkeventproductions.com
Kvk: 64075397
BTW: NL225377238B01

Bestanden 2019
Algemene voorwaarden (pdf)
Privacyverklaring (pdf)