ONZE VISIE

Ons werk is schoolfeestjes bouwen. Dit vinden we heel tof, maar vooral heel belangrijk! Want wij hebben
geleerd dat een geslaagd schoolfeest kan bijdragen aan de sfeer en tolerantie op een school.

Leerlingen, docenten en conciërges ontmoeten elkaar tijdens een schoolfeest in een andere setting, op een andere manier. Een verantwoordelijkheid die we erg serieus nemen. Daarom gaan we bij elk feest tot het uiterste om op een verantwoorde en professionele manier, leerlingen het beste schoolfeest te bezorgen op hun eigen school!

ONZE INGREDIËNTEN

Waanzinnige schoolfeesten verzorgen is onze specialiteit! Uit ervaring weten we inmiddels
welke ingrediënten een gaaf en vooral geslaagd schoolfeest nodig heeft.

Promotie

Alle leerlingen enthousiast krijgen voor een schoolfeest wordt steeds lastiger. Daarom helpen wij met gave promotiemiddelen, acties en entreekaartjes om ervoor te zorgen dat niemand het schoolfeest wil missen!

Apparatuur

We gebruiken professionele apparatuur om de school compleet om te bouwen tot een hippe discotheek. Zo kunnen we, in combinatie met een concept of thema, de beleving helemaal compleet maken!

Het feest

Tijdens het feest draaien we verzoekjes, hits en coole remixen afgestemd op het karakter van de school. Met veel interactie proberen we iedereen te activeren en een waanzinnig schoolfeest te laten beleven!

Op- en afbouw

Ons team is ruim van tevoren aanwezig om in korte tijd de show op te bouwen. Het feest kan zo op de afgesproken tijd beginnen en anderhalf uur na het schoolfeest staan we meestal weer buiten.

Gehoorbescherming

Goed kunnen horen lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het gehoor is een kwetsbaar zintuig en kan
door hard geluid snel beschadigen. Helaas is gehoorschade niet meer te herstellen. Daarom werken wij samen met de Nationale Hoorstichting om op een verantwoord geluidsniveau muziek te draaien tijdens een schoolfeest.

Beveiliging

Wij hebben ervaren dat professionele beveiliging op een schoolfeest erg nuttig is. Denk aan alcoholcontrole bij de deur en toezicht tijdens het feest of buiten op het plein. Onze beveiligers zijn in het bezit van een vriendelijke uitstraling, dragen een outfit dat past bij een schoolfeest en weten precies hoe ze de sfeer kunnen waarborgen op een schoolfeest waardige manier.

Online ticketverkoop

Door onze samenwerking met Tibbaa hebben scholen nu de unieke mogelijkheid om kaartjes online te verkopen. Met een E-ticket kunnen de kaartjes bij de deur worden gescand en wordt direct geregistreerd wie er binnen is. Informeer naar de mogelijkheden.

Extra beleving

Naast onze standaard concepten en pakketten kunnen we een schoolfeest ook op maat verzorgen. Er zijn genoeg manieren om binnen budget, extra beleving aan je schoolfeest te geven..

CONFETTI SHOOTERS
Co2 GUN
FULL COLOR LASERS
RODE LOPERS
THEMA FEESTEN
ARTIEST OPTREDENS
DANSBLOKKEN
LED FOAM STICKS
HAWAII SLINGERS

SPARKLE’S
SPIEGELBOLLEN
SILENT DISCO
LED DANSVLOEREN
BLACKLIGHTS
OPBLAASPAKKETTEN
UV-ARMBANDJES
SCHUIMPARTY’S
en nog veel meer…

Photowall

Decoreer de entree van uw evenement en val op met deze enorme foto wall! Laat al uw gasten op de foto gaan met een prachtig geprint doek met uw logo, naam of afbeelding!

Onze werkwijze

Aangezien het letterlijk en figuurlijk gaat om het bouwen van een feest, gaan we graag persoonlijk met jullie om.
Op die manier kunnen we op een open en directe manier met elkaar communiceren en voorkomen we teleurstellingen.

1. Kennismaking
We komen graag bij de school op de koffie om elkaar en de locatie beter te leren kennen. Dat geeft ons de gelegenheid om uit te leggen wat ons drijft om schoolfeesten te verzorgen, maar ook om een goed en compleet beeld van de school te krijgen. Hoe beter wij het karakter van de school begrijpen, hoe beter wij kunnen meedenken met het invullen van het schoolfeest.

2. Ideeën
Bij het vormgeven van een schoolfeest beginnen we graag met het bedenken van een thema rond het feest. Zo hebben we vier kant en klare concepten ontwikkeld waar we gelijk mee aan de slag kunnen maar misschien zijn er wel andere leuke ideeën. Er zijn genoeg manieren om een schoolfeest vernieuwend in te vullen en daar denken wij graag, samen met jullie, in mee!

3. Offerte
Na alle ideeën, wensen en mogelijkheden te hebben geïnventariseerd gaan we bekijken of dit binnen budget gerealiseerd kan worden. We zijn graag transparant over onze tarieven zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Meestal kunnen we gelijk een prijs communiceren maar soms nemen we alle informatie mee naar huis en doen we later een passend voorstel.

 

4. Voorbereiding
We plannen samen het feest en gaan dit goed voorbereiden. We zorgen voor promotiemiddelen om alle leerlingen in de feeststemming te krijgen, maar we gaan ook in op praktische zaken voor het feest zelf. Het is belangrijk dat we allemaal weten wat ons die dag te wachten staat zodat alles soepel verloopt en we terug gaan kijken op een onwijs geslaagde avond!

5. Party time
Tijd voor een waanzinnig schoolfeest! Dankzij de voorbereiding staat de show binnen ‘no time’ opgebouwd en kunnen we volgens plan beginnen. Tijdens het feest blijven we met elkaar in gesprek om waar nodig, snel te kunnen reageren. We zijn scherp op de sfeer en het volume middels een decibel meter, om het feest verantwoord los te laten barsten!

6. Evaluatie
Met elke school bouwen we graag een lange relatie op en streven daarom naar 100% klanttevredenheid. Het evalueren van een schoolfeest vinden wij dus super belangrijk. Complimenten krijgen is fijn maar we zijn vooral geïnteresseerd in eventuele punten die minder goed zijn verlopen. Met onze kritische houding willen we maximale kwaliteit blijven nastreven.

Licht

AUDIO

VIDEO

RIGGING

SPECIAL FX

Freelancers

TRANSPORT

Fotografie

Valk Event Productions is gespecialiseerd in professionele evenementen fotografie en de verhuur van audio- licht en rigging faciliteiten voor evenementen, beurzen, concerten en tijdelijke binnen- en buiten installaties.

Valk Event Productions
Klaas Taekesland 4
9076JA, Sint Annaparochie

Depot / post adres
Seestjer 10
9051VD, Stiens

T: 0031 (0)6 11 96 99 05
E: Info@valkeventproductions.com
W: www.valkeventproductions.com
Kvk: 64075397
BTW: NL225377238B01

Bestanden 2019
Algemene voorwaarden (pdf)
Privacyverklaring (pdf)