De pagina is aan het laden... een ogenblik geduld...

Nieuwe datum Night To Light Run & Festival

Na 6 maanden van voorbereidingen met gesprekken, het maken van promotie, het tekenen van plattegronden en vergunningen aanvragen kwam er gister ineens een eind aan. Nadat het RIVM en de Overheid bekend maakte dat evenementen boven de 100 bezoekers tot 31 maart niet mogen plaatsvinden hebben wij het evenement direct geannuleerd. Het nieuws kwam hard bij ons binnen, een beslissing waar je niet tegenop kunt als organisatie.

Máár we geven niet zomaar op! We zijn samen met gemeente Waadhoeke, De Trije en leveranciers direct opzoek gegaan naar een nieuwe datum later in het jaar zodat het evenement alsnog kan plaatsvinden. En dat is gelukt!

Op 3 oktober komen we twee keer zo sterk terug! Dit evenement zal je niet snel vergeten met al het entertainment wat je onderweg zal tegenkomen.

Omdat we voor de editie in maart een ‘afterparty’ hadden gepland, gaan we dit ook direct over een andere boeg gooien. We komen terug met het Night To Light Festival! Een festival waar jong en oud welkom is met de beste artiesten, leukste entertainment en heel veel confetti ? Dit wil je niet missen!

Alle deelnemers krijgen komende week per e-mail meer informatie betreft het overzetten van het startbewijs naar 3 oktober, ook krijgen alle bezoekers die een los ticket hebben gekocht nieuwe informatie.

De website zal de komende dagen worden aangepast en de nieuwe informatie worden toegevoegd.

Tot dat moment is de website niet te bereiken, excuus voor het ongemak….

Voor vragen kun je mailen naar: uitstel@nighttolightrun.com

Valk Event Productions is gespecialiseerd in de verhuur van audio- licht- video en rigging faciliteiten voor evenementen, beurzen, concerten, tijdelijke binnen- en buiten installaties met daarnaast de professionele evenementen fotografie.

Valk Event Productions
Klaas Taekesland 4
9076JA, Sint Annaparochie

Locatie Stiens:
(alleen op afspraak)

T: +31 (0)58 – 23 00 115
M:
+31 (0)6 – 11 96 99 05
E:Info@valkeventproductions.com
W:
www.valkeventproductions.com
Kvk:
64075397
BTW:
NL002367523B65
Algemene voorwaarden (pdf)
Privacyverklaring (pdf)

© Copyright 2020 | Christiaan Valk